+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Overnatting i Krakow

Vi i Dentestetica har tatt imot norske reisende til Krakow siden 2006. Når vi begynte å planlegge vår nye klinikk på sommeren 2010 så var vi veldig fokusert på å være sentrumsnært og ha muligheten til å organisere overnatting helt i nærheten av klinikken.

Dette løste vi bra. I dag har klinikken fire egne leiligheter som hvor tre av dem ligger i nabobygget til klinikken (også oppført i 2012). Den fjerde leiligheten ligger omtrent 500-600 meter fra klinikken (mot sentrum) og det er her vi i fremtiden ønsker å sikre oss flere leiligheter den dagen det blir nødvendig.

 

Disse leilighetene er tilgjengelig for alle våre reisende, men vi prioriterer førstegangsreisende, reisende som kommer ned for implantasjon/kirurgi, eller seniorpasienter som trenger litt ekstra oppfølging.

 

Med å bo 20 meter fra klinikken så oppnår vi at vi har kontroll på våre reisende. Vi kan ringe og be de komme opp på kontroller litt oftere enn det vi kunne gjort om vedkommende bor på den andre siden av byen. Videre så har den reisende tilgang til eget kjøkken og kjøleskap (noe som er veldig positivt når tannbehandlingen blir veldig intensivt). Det er ikke alltid så lett å få i seg nok mat når man sitter åtte timer i stolen hver dag, og det er heller ikke så fristende å løpe rundt på restaurant to timer etter at våre kirurger har gjort sin del av tannlegejobben. Om det så er tanntrekking eller implantasjon, så er det som regel mer fristende med noen nudler fra MrLee, eller en Posesuppe fra kjente Toro, også får man heller ta restaurantrunden på neste besøk.

 

Vi synes også det er veldig greit å ha våre reisende i nærheten til alle tider. Hvis det skulle skje noe eller det oppstår situasjoner som ikke er tannlegerelatert så vet våre reisende at de bor 20 meter fra klinikken og vi vet hvor vi finner våre pasienter og dette er trygghet som både vi og våre reisende verdsetter.

 

Hvis man ikke ønsker å bo på leilighet så har vi gode avtaler med henholdsvis ett to-tre og ett firestjerners hotell som ligger mellom klinikken og gamlebyen (ca. 3-400 meter fra klinikken). Vi har også avtale med ett pensjonat som ligger 3-400 meter fra klinikken. Dette er en litt mer «Krakow» variant på overnatting der det er høyt om taket og mer «gammeldags» stil på rommene.

 

De fleste som kontakter oss har gjerne en del spørsmål om hva som skjer hos tannlegen i Krakow også kommer gjerne de mer praktiske problemene til overflaten når man allerede har bestilt og ordnet med reise.

 

Vi i Dentestetica og vårt team har tatt imot over 5.000 nordmenn siden vi starter i 2006 og vi vet hva som er viktig å ha på plass når vikingene kommer til vår by. Egen leilighet like over gaten til det medisinske senteret og norskspråklig personell (med norsk pass) på klinikken er to av de tingene som vi har naturlig på vår liste over ting som MÅ være på plass når vi får besøk fra Norge.

 

Her finner dere noen bilder fra noen av våre leiligheter.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close