+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Hva gjør oss annerledes

Vi er ikke bare et tannlegesenter. Vi er vant med og tar hensyn til at 80% av våre pasienter kommer fra utlandet.

Når man vurderer å reise til utlandet for å reparere sine tenner så er det mange spørsmål som dukker opp. Mange knyttet til det medisinske, men også mange knyttet til selve gjennomføringen av prosessen, reisen og også oppholdet.

Med vårt nye senter som åpnet i 2012 så ønsket vi å lage en klinikk som tar hensyn til alle aspektene med å være en reisende med tannproblemer. Vi har ett eget team bestående av tre damer som følger våre pasienter fra den første mailen er sendt eller den første telefonen er tatt og til pasienten er i Krakow og i tannlegestolen. Vi har erfart og lært at dette er en nødvendig investering for at den reisende skal få den opplevelsen vi mener man fortjener. Hjelp med reise, hjelp med opphold og tett oppfølging både før, underveis og etter endt behandling for å få hjelp med de spørsmålene man har og eventuelt om man har forsikring eller refusjonsrettigheter i sitt hjemland.

 

lachendes älteres ehepaar schaut auf laptop

Vår klinikk har i alt seks tannleger som er vurdert og listet opp av HELFO som tannleger som oppfyller eksplisitte krav for å kunne behandle norske pasienter med Refusjonsrettigheter. (mer om dette her). Vårt team behandler slike saker bortimot daglig, og den reisende ned til oss vil få all nødvendig informasjon i forkant av behandling og vil få med seg all nødvendig dokumentasjon for at refusjon kan oppfylles.

Innen hvert felt av odontologi (vanligvis oppdelt i syv felt), har vi en overtannlege som er øverste ansvarlig. Innen hvert felt vil denne legen ha minimum spesialist utdannelse (minimum åtte års utdannelse) og i vanskelige tilfeller så er det denne tannlegen som vil vurdere og stille diagnose. Er det kompliserte tilfeller hvor pasienten har problemer som går inn under to eller flere felter (som f.eks ved periodontitt problemer, som må løses med oralkirurgi og protetikk) så vil to, tre kansje fire overleger være med i vurderingen og diagnose stillingen. Dette betyr ikke at alle disse skal behandle en og samme pasient, men vi er svært åpne på at alle våre tannleger har sitt spesialist felt, og vi ønsker at våre pasienter kun skal bli behandlet av de beste.

 

Hva gjor oss annerledes

 

lachendes älteres ehepaar schaut auf laptop

Vi gjør alt vi kan for å sette pasienten i fokus. Det betyr at vi alltid vil lytte til pasienten underveis, pasienten har en stemme underveis i konsultasjonen. Vi vil legge frem de forskjellige alternativene pasienten har (med tidsbruk og pris) og når vi har gått igjennom planene i detalj er det til slutt pasienten som velger hvilket alternativ man ønsker å gjennomføre.

 

lachendes älteres ehepaar schaut auf laptop

 

Hvis det blir snakk om behandling som både er tidskrevende og slitsom for pasienten så tilbyr vi også den reisende å bo i en av klinikkens egne leiligheter som ligger 20 meter fra selve senteret. Her disponerer man sin egen leilighet med alle fasiliteter, har kort vei til oss, og vi har god kontroll på våre reisende også mellom selve avtalene hos tannlegen

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close