+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Dentestetica i utlandet

Dentestetica er ett av flagskipene i Polens satsning på medisinsk turisme. Les mer om hvordan vi jobber ute i Europa og hva internasjonale medier skriver om oss.

Visjonen med opprettelsen av Dentestetica tilbake i 2003 var å starte en tannlegeklinikk som kunne ta i mot pasienter fra utlandet og gi de en best mulig opplevelse med god, intensiv og rimelig behandling. Etter at vi fikk ferdigstilt vårt nye strømlinjede helsesenter i 2012 for å oppnå disse målene så har vi kommet langt i å nå dette målet. Dette har igjen medført til at vi har tørt å bli mer synelige ute i verden å tatt opp kampen på flere markeder enn det som lenge har vært vårt primærmarked, Krakow, Storbritania og Skandinavia.

Vi ble på høsten 2012 invitert med av vårt lands regjerning i en ekslusiv gruppe med hensikt å promotere Polen i utlandet. Dette har igjen medført til en del publisitet og media. Vi har også tatt i mot flere delegasjoner med politikere, bransjefolk, akademikkere og journalister som har besøkt oss og fått sett og hørt om hvordan vi jobber, hvordan vi har materialisert våre visjoner til virkelig og hvordan vi i dag forholder oss til et stadig mer sammenknyttet Europa og med marked for tannhelse reisende som stadig blir mer modent.

Les mer: polandmedicaltourism.com

Under her vil du finne flere linker til artikler både i nasjonal og internasjonal presse, samt en del bilder fra noen av de kurs og konferansene vi har deltatt på både nasjonalt og internasjonalt hvor vi har representert og vært som et utstilingsvindu for Polens og dets muligheter for medisinsk turisme.

Les mer:

The Guardian – Poland medical tourism half price

Boarding.no – Luft under vingene også for medisinsk turisme

Wellness & Fitness – Smertefri tandbehandling til halv pris

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close