+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Klinikken

Dentestetica er Krakows største og mest moderne tannklinkk. Klinikken har eksistert siden 2003 og har helt siden oppstarten spesialistert seg på å tilby ett bredt spekter av tannlegetjenester for pasienter både fra Polen og fra utlandet.

I 2011 started arbeidet med å bygge ett nytt tannlegehus i sentrum av Krakow og på våren 2012 sto klinikken klar til å ta i mot pasienter i lyse og trivelige lokaler. Med 14 tannleger, tre radiologer, ti assistenter og fire anestesi leger er klinikken skreddersyd for å ta i mot pasienter som krever behandling som er intensiv, rimelig og med absolutt høyeste kvalitet.

Klinikken har i alt seks tannlege kabinetter og ett operasjonsrom. I tillegg har de et eget RTG senter hvor det kan tas både røntgenbilder og CT-Scan. Det betyr at vi gjør alt under samme tak, og pasienten kan få all behandling på samme sted.

Klinikken er veldig fokusert på å være i stand til å tilby best mulig behandling for pasienten som kommer ned til oss. Det betyr at innen hvert felt innen odontologi så har vi minimum en tannlege som har tatt sin doktorgrad, eller sin spesialistutdannelse innen dette feltet. Denne spesialisteringen og fokus på kvalitet gjør at vi kan behandle alle typer pasienter, selv de som kommer med svært komplekse problemer som grenser over flere felter innen odontologi. Vi ønsker å gi pasienten valgfrihet til å velge den behandlingen som passer best. Dette er selvfølgelig en medisinsk vurdering, men det kan også være tidsmessige og økonomiske vurderinger som ligger bak når man velger behandlingsform. Les mer om får filosofi her.

Over 11 års erfaring med pasienter fra utlandet, da spesielt Storbritania og Skandinavia har vi også sett verdien av å fokusere på pasientens vellferd utenom selve behandlingen. Pasienter som reiser ned til oss etterspør gjerne meget intensiv behandling (6 til 12 timer behandling om dagen) og vi er helt avhengig av å kunne ta vare på disse reisende også mellom timene med våre leger. Lys og fint venterom, eget avslappingsrom der det tilbys massage, servering av Kaffe, te og vann, og en kafeteria nede i førsteettage er noen av de tilbudene vi tilbyr. Se video og bilder fra vår klinikk her.

Tannlegeskrekk er også et viktig området som vi tar på alvor. Vi tilbyr individuelle programmer for hver enkelt pasient som kommer til vår klinikk. Fra bedøvelse uten sprøter, til lystgass og sedasjon til konsultasjon på utsiden av klinikken er noen av de elementene vi kan tilby til våre pasienter som kommer ned til oss med slike problemer. Les mer om dette her.

Klinikken tar i dag mot pasienter fra flere land. Skandinavia og Storbritania er fortsatt de to største markedene, men vi blir også lagt merke til i andre land. Under lister vi opp noen av de mediareportasjene klinikken har hatt de siste to årene fra diverse markeder.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close