+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Invisalign

Med moderne ortodontisk tannbehandling kan man nå løse problemer med feil tannstilling med hjelp av biteskinner. Man slipper å gå til kontroller og man får ett perfekt resultat med «usynlig regulering»

Invisalign, fremtidens tannregulering

Med Invisalign sin revolusjonerende teknologi har de for alltid endret ortodontisk tannbehandling. Per i dag har over fire millioner mennesker fått hjelp og stadig flere praktiserende ortodontiske tannleger skifter over fra vanlig reguleringsformer, til Invisalign.

Ved bruk av en skanner kan tannlegen skanne tennene og lagre denne dataen digitalt.

Deretter, i samråd med pasienten, lager man en plan på hva man ønsker å endre og hvordan man ønsker tannstillingen skal bli seende ut. Det kan være at pasienten har overbitt, underbitt, såkalt saksebitt, eller andre ortodontiske problemer.

Når vår lege så har fått en forståelse om hva som er pasientens prioriteringer og hva som er ønsket resultat, så setter han seg ned og lager en plan på hvordan tennene skal flytte på seg.

Invisalign i Krakow

Med hjelp av Invisalign sitt dataarkiv med over fire millioner pasienter så lages det så en simulering der man både kan bevege tenner i høyden, og i lengden, samt rotere og stabilisere. Denne simuleringen blir så sjekket opp mot Invisalign sin egen database og man får bekreftet eventuelt avkreftet om det er mulig å gjøre disse endringene. Når simuleringen så er gjort så vil tannlegen vite nøyaktig hvor lang tid han trenger, hvor mange skinner og hvordan sluttresultatet blir seende ut.

Deretter vil det bli laget gjennomsiktige skinner som pasienten skal gå med. Disse skiftes ut omtrent hver fjortende dag. Hver skinne er spesiallaget om hver skinne flytter tennene nærmere det endelige målet.

Det er derfor ekstremt viktig at pasienten går med de riktige skinnene i korrekt rekkefølge og i så lang tid som man blir foreskrevet.

For pasienten – Steg for steg.

 • Ta bilder av dine tenner og send til oss
 • Få et overslag over lengde på behandling, pris og hvor mange reiser til Krakow du trenger.
 • Kom til Krakow, få utført en skann, generell konsultasjon og motta behandlingsplan.
 • Aksepter tannlegens forslag og gi oss grønt lys.
 • Motta første skinne etter 10-14 dager og start din behandling.

Veldig viktig å merke seg at hver enkelt ortodontiske tannlege har sin oppfatning om hvordan man skal løse ett problem og komme frem til den beste medisinske og estetiske løsningen for pasienten. Ved hjelp av god kommunikasjon, simulering og Invisalign sin egen database med over fire millioner pasienter så kan vi gi våre pasienter en optimal løsning og resultat.

Ortodontisk tannbehandling i Krakow

Antall reiser til Krakow. Det optimale er å besøke tannlegen hver sjette uke for kontroll og oppfølging. Det er strengt tatt ikke nødvendig, men i noen tilfeller kan det bli aktuelt. Generelle spørsmål og vanlig oppfølging skjer via Skype med vår ortodontiske tannlege.

Invisalign gir fem års garanti på behandling. Viktig at pasienten går tilstrekkelig m/ange timer hver dag (21-22 timer daglig) og følger retningslinjene for oppfølging i etterkant av behandling.

Fordeler med Invisalign

 • Bedre hygiene (Puss tennene som normalt)
 • Økt komfort (ta de av når det passer)
 • Bedre estetikk (de er praktisk talt usynlig)
 • Simulert resultat i forkant av behandlingen
 • Nøyaktig tidsperspektiv
 • Konstant pris – Ingen ekstra kostnader.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close