+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Intensiv behandling

Intensiv behandling – Hva betyr det at du får intensiv behandling, og hva er det Dentestetica gjør og kan tilby som ingen andre tilbyr? Kan over ti års erfaring med tannlegereisende og det faktum at det er et norsk selskap ha noe å si?

Med intensiv tannbehandling så mener vi at du når du først reiser helt til Krakow for å besøke tannlege i utlandet, så skal du få valuta for den tiden du har satt av. Man reiser ikke til tannlegen i Krakow for å sitte på venterommet eller få timer annenhver dag mens man tar fri fra jobben, fri fra barn eller husdyr, eller har satt av ferie for å faktisk få gjort noe med tennene.

Hos oss i Dentestetica har vi spesialisert oss på å ta imot nordmenn til tannlegen i Krakow i over ti år og en av de tingene vi virkelig har jobbet med er å klare å gi den behandlingen som er mulig å gi til våre reisende når de kommer ned og besøker oss.

Det betyr at når man først kommer ned til oss, så er vi forberedt. Vi har de riktige tannlegene tilgjengelig og vi har satt av nok tid til deg og dine problemer. Om det kommer fire, fjorten, eller tretti nordmenn ned i uken, så skal vi være fleksible nok til å gi våre tannleger fri (uten at de blir sur) når det kommer fire stykker, men vi har også mulighet til å få ekstra timer ut av hver enkelt tannlege når vi har tretti stykker ned hos oss i uken.

For å klare dette så har vi i løpet av ti år blitt veldig flink til å planlegge. Vi ønsker å vite så mye som mulig om den reisende før man reiser nedover. Gjerne bilder og en liten historie om hva og hvorfor problemene har oppstått og hva slags preferanser man har når man reiser nedover.

Så når du kommer til tannlegen her i Krakow så er vi forberedt. Vi vet hva som venter oss og vi vet hvilke preferanser du har. Endelig plan vil vi selvfølgelig ikke sette opp før etter vi har utført en konsultasjon. Og det vil selvfølgelig komme overraskelser som gjør at vi må improvisere litt, men da skal man vite at vi har gjort dette i over ti år. Har tatt imot over 5.000 nordmenn (og opp mot 10.000 internasjonale reisende) og vi har gjort dette før. Kommer du ned med kompleks problemer og ønsker å få gjort mest mulig gjort på kortest mulig tid, ja du sitter du gjerne 8-10 timer i stolen de første dagene.

Med førsterett hos vårt laboratorium, og VIP stempel i våre papirer så blir du prioritert og får de timene som er nødvendig. Med grundig forberedelser så har vi vårt mannskap klart, og med bruk av nye teknologi, utstyr og materiale (for eksempel lager vi protetikk på huset med hjelp av vår egen CEREK skanner), så er vi veldig fokusert på at tid er penger.

Dentestetica er et norsk sekskap – og vi vet at tid er penger. Du reiser ikke til Krakow for å sitte på venteværelset til tannlegen. Du reier til Krakow for å få tannbehandling. Kom til Dentestetica og få gjort veldig tannarbeid på veldig kort tid.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close