+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Oppfølging

Like viktig som å hjelpe deg med dine nåværende problemer er det å sørge for at du får den oppfølgingen både du og dine tenner fortjener.

Minst like viktig for oss er at vi klarer å følge opp våre pasienter underveis i behandling og etter at behandlingen er ferdigstilt. Dette gjør vi ved at vi anbefaler alle som er ferdig med behandling hos oss til å komme til en årlig sjekk og kontroll for å tilse at det som vi har gjort, både holder den kvaliteten vi etterstreber, men også at den generelle tannhelsen utvikler seg som ønsket og forventet. Alle som har vært til oss blir derfor invitert ned til en årlig sjekk. Hvis man gjør arbeid hvor dette er sterkt anbefalt (som f.eks. ved implantasjon eller ved periodontotisk behandling) så vil vi legge enda mer vekt på disse kontrollene.

 

dentestetica leczenie krakow

 

Hvis man har spørsmål i etterkant eller kommer opp i noen som helst problemer med tennene i etterkant så er det veldig viktig at man tar kontakt med oss så raskt som mulig. Som regel når det er ting som ikke er helt perfekt så er det misforståelser underveis i behandlingen eller det er småting som er relativt enkle å rette på om man gjør det tidlig nok, men hvis man venter for lenge eller det faktisk er ting som ikke fungerer slik det er forutsatt så kan det bli vanskelige å oppnå ønsket resultat.

 

Skulle det være direkte feilbehandling av oss, så har vi garantier for alt av arbeid vi gjør. Dette informerer vi om under konsultasjon og gjennomgang av behandlingsplan og skulle det vise seg at problemene oppstår faller inn under våre gode garantiordninger så vil klinikken dekke reise, opphold og selvføgelig også tannarbeidet som må gjøres på nytt eller eventuelt forandres.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close