+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Fly till oss

Dentestetica er ett av flagskipene i Polens satsning på medisinsk turisme. Les mer om hvordan vi jobber ute i Europa og hva internasjonale medier skriver om oss.

Fra Norge går det i dag 24 direktefly hver uke til Krakow eller Katowize (nabobyen til Krakow). Det går fly bra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim med Norwegian, mens Ryanair fly seks ganger i uken fra Rygge, utenfor Moss, mens Wizzair, som lander i Katowize, flyr fra Sandefjord-Torp, Bergen og Stavanger.

Med litt planlegging så er det fult mulig å ordne billetter for under 1.000 norske kroner og hvis ønskelig så hjelper vi selvfølgelig til med å finne de beste billettene for våre reisende.

En kan kontakt oss enten på telefon eller via mail. Vi ser gjerne at vi både får snakket med vår reisende i forkant av reisen, og at vi får snakket litt sammen på mail. Dette er noe vi ønsker da det gjerne er mange spørsmål som går begge veier og fra vår side er det greit å ha en del dokumentasjon på plass, slik at vi kan planlegge oppholdet på best mulig måte.

Dette betyr at:

For at vi skal kunne gi den opplevelsen vi mener våre reisende fortjener så er trenger vi syv til ti dagers varsel i forkant av at man ønsker å kommer. Desto mer vi vet om pasienten og hvilke problemer man har og ønsker å få gjort noe med. På den måten får vi planlagt hvilke tannleger vi skal reservere timer med, reservert tilstrekkelig med timer og se til at man får timer på tidspunkt som eventuelt måtte passe med andre ting man ønsker å gjøre mens man er i Krakow.

Vi er veldig oppmerksom på at når man først kommer ned til Krakow så ønsker man å gjøre så mye som mulig (som er forsvarlig) på så kortest tid som mulig. Dette får vi til ved at vi har flere tannleger som kan arbeide med en og samme pasient, og ofte legger vi opp behandling i flere sesjoner per dag, hvor vi starter tidlig på morgen, gjerne har en ettermiddagsøkt før vi igjen har muligheter til behandling på kvelden.

Norwegian logo CMYK
wizz1ryan1

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close