+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Behandlingsplan

Før pasienten starter noe som helst av behandling så vil vi fremlegge en så korekt og presis behandlinsplan som det er mulig i forkant av en behandling. Det betyr at vi vil sette opp alle prosedyrer som vi mener er nødvendig å gjøre for å komme frem til det ønskede resultatet. I tilfeller hvor det er snakk om mindre ting, så vil en slik plan være enkel å forstå og det er veldig sjelden noe avvik med det vi faktisk utfører, men for større og mer kompliserte inngrep, hvor vi utfører mange behandlinger på flere tenner, så kan det både være avvik unerveis i behandlingen og relativt komplisert å forstå hva slags behandling man faktisk blir fremlagt.

dentestetica chirurgiaDa er det vår job å prøve å forklare dette så godt det lar seg gjøre, og skulle det være at den opprinnelige diagnosen vi stiller under den første konsultasjonenikke holder vann når vi starter med selve behandlingen så vil f.eks. være når pasienten ønsker å få skiftet ut sine gamle amalgamfyllinger til hvite fyllinger. Når vi tar ett røntgenbilde på slike tenner så vil vi ikke se alle detaljene i en tann da slike stråler ikke går gjennom metall. Vi vil imidlertid komme med en vurdering og sette opp den behandlingen vi mener er mest sannsynlig og best for pasienten. Hvis det da viser seg at virkeligheten ikke stemmer helt overens med hva diagnosen sier, ved at vi tar bort denne amalgamen og deretter må endre mening på hva som er den beste måten å behandle en slik tann videre på, så vil altså pasienten få dette fremlagt både ved at vi viser på bilde og at vi forklarer hva vi må endre behandlingen til og hva det innebærer i endret pris og/eller tidsbruk.

Vi ber alle våre pasienter til å signere behandlingsplanen man mottar og aksepterer. Med å signere på denne planen så forplikter pasienten til å følge legens anbefalinger undervis i oppholdet (f.eks. knyttet til alkohol og tobakk) og om å møte tidsnok til oppgitte avtaler, mens vi som klinkk forplikter oss å holde oss til planen i form av pris og tidskjema og gi den best tenkelige behandlingen i henhold til det planen tilsier.

Under finner du et eksempel på hvordan vi jobber

Disse bildene og disse planene er fra en av våre pasienter. De førsste bildene er tatt før konsultasjonen og før vi har hatt en samtale. Etter at tannlegen har sett på bildene og gjort en grundig undersøkelse så har vi utarbeidet tre forskjellige alternativer som alle er medisinsk forsvarlige og som vil gi pasienten gode løsninger. Disse tre alternativene varierer både i tidsbruk, i brukervennlighet, risiko og også selvfølgelig i pris. Pasienten vil så bli fremlagt disse tre hovedalternativene, med full oversikt over både tidsbruk og priser og man får samtidig se modeller og iluustrasjoner på hva de forskjellige alternativene innebærer og hvilke fordeler og ulemper de har opp i mot hverandre. I eksemplet under valgte vår pasient å gå for det tredje alternativet som innebærte implantasjonsbehandling. Endelig resultat av behandlingen er synelig på de nederste bildene som er merket «etter beh.

Før behandlingen

before

Behandlingsforlag for underkjeven i tre alternativer

Pasienten valgte alternativ 3.

 

plan1plan2plan3

Etter behandlingen

after

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close