+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Velkommen til vår blogg

20 June 2016
Ingen kategori Refferanser

Velkommen til vår blogg

Jeg er veldig glad, stolt og litt rørt når jeg inviterer våre lesere til vårt medisinske senter.
Vår tannklinikk ble etablert tilbake i 2003, men det var ikke før vi fikk vårt nye senter på plass i 2012, vi virkelig kan si at vi har ett godt produkt. I dag finner du vår tannklinikk i Kamienna 21, Fronton Office Senter, Krakow. Klinikken ligger omtrent 800 meter fra sentrum av Krakow, 400 meter fra Galleria Krakowska, og 200 meter fra Universitetsklinikken her i Krakow.

Hva vil du kunne lese om i denne bloggen?

Dentestetica er en tannlegeklinikk som fra aller første spadetak er tenkt som et moderne og skreddersydd senter for medisinsk turisme. Med i alt seks tannlegestoler og femten tannleger ansatt og åpningstider som går fra klokken 07.00 til 21.00 hver dag (samt at vi holder åpent på lørdager med varierende åpningstider) så er vi ett godt og trygt valg for de som ønsker å legge sin tannbehandling til Krakow. Vi har vårt eget laboratorium helt i nærheten av klinikken, og et eget RTG senter under samme tak. Med en ansatt som kun er her for å ta vare på våre reisende pasienter fra utlandet og et veldig erfarent team i organisasjonen, så er vi der vi er i dag.

dentestetica 6

I denne bloggen vil vi vekselsvis snakke litt om medisin, litt om logistikken med å komme seg til Krakow, litt om hva vi gjør og hva vi helst ikke gjør. Vi skal også studere noen spesifikke medisinske situasjoner, kanskje informere og skolere litt og det vil også være mulig å bli bedre kjent med våre ansatte.

Vi ser hvilke problemer våre reisende har og hvilke forskjeller det er mellom f.eks. en vanlig britisk pasient og en «standard skandinavisk pasient». Vi vil derfor i denne bloggen tilpasse dette så det skal være litt teknisk men fortsatt både lærerikt, litt spennende og forhåpentligvis interessant å følge oss.

På vegne av meg selv, Karolina Stensen, majoritetseier og styreformann, samt hele teamet her på Dentestetica, så inviterer jeg alle våre tidligere pasienter og våre fremtidige til vår nye blogg – Forhåpentligvis vil du etter hvert finne mye interessant og lærerikt lesestoff her.

Karolina Stensen
Dentestetica

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv