+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

27 May 2017
Invisalign

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Invisalign i utlandet. Ortodontisk tannbehandling er nå mulig i utlandet takket være Invisalign

 

Dr. Ivan Malagon er Spanias mest kjente og anerkjente Invisaligntannlege. Etter at han var ferdig utdannet som Ortodontisk tannlege ved universitetet i Madrid i Spania, var han raskt en av de første legene i Spania som omfavnet Invisalign som behandlingsmetode for pasienter med ortodontiske problemer. Fra 2008 til 2011 arbeidet han både ved sin egen klinikk i Madrid, men også som ambassadør og foredragsholder for Invisalign.

I mai i år var vi i Dentestetica så heldig at vi fikk besøk av Dr. Malagaon. Dr.Malagon er en god venn og kollega av våre egen Invisalign Tannlege, Dr. Mateusz Falkowski, og under den årlige Invisalign konferansen i Dubai i mai, så ble de enige om å møtes i Krakow. Og da selvfølgelig hos oss.

Invisalign i Krakow
Dr Malagon har i dag sin egen klinikk i Madrid som er dedikert kun til ortodontisk behandling. Han har også en egen klinikk i Dubai, hvor han og to andre spanske ortodontiske tannleger behandler pasienter fra hele verden.
Når Malagon kom til Krakow, så var vi veldig spente på å høre hva han hadde å si om Invisalign som behandlingsform og hva slags erfaringer han har gjort med Invisalign i de 10 årene han har jobbet med produktet.
Så når vi spurte vår gjest om hva det er han foretrekker med Invisalign så var svarene mange… Men vi måtte selvfølgelig be om den ene tingen. Den ene tingen som gjør at han synes Invisalign er bedre behandlingsform enn den tradisjonelle reguleringen.

Ivan Malagon in action

– Invisalign gjør meg til en bedre og mer nøyaktig lege. Når jeg får en pasient i stolen i dag som ønsker og som kan få Invisalign behandling (omtrent 85% av mine ortodontiske pasienter velger Invisalign i stedet for vanlig regulering), så må jeg ha full kontroll. Med vanlig regulering så kan en doktor være litt sløv og slurvete. Han kan flytte en tann litt hit, deretter litt dit, og man kan gjøre justeringer underveis. Om behandlingen tar 2 år eller tre år, spiller ikke så stor rolle.
Dette er ikke mulig med Invisalign. Du må lage en perfekt konsultasjon, du må lage en perfekt cleancheck og du må lage alt perfekt før behandlingen starter. Du må se og du vil se alle detaljene og du vil måtte beregne og ta hensyn til samtlige tenner hele tiden. Dette gjør at jeg som lege blir ekstremt fokusert og lager mye bedre konsepter og planer med bruk av Invisalign kontra det jeg ville gjort med vanlig regulering. Jeg har, og må ha full kontroll over den bio mekaniske delen av behandlingen og Invisalign tvinger meg til å være 100% nøyaktig. Det gjør meg til en bedre lege og det gjør at jeg gir bedre resultater til mine pasienter.

Invisalign i utlandet
Siden vi først var så heldig å ha en verdensstjerne på besøk, så måtte vi også stille noen andre spørsmål, eller rettere sagt, vi trengte ikke å stille spørsmål, det var mer å bare la recorden stå på opptak, for Dr. Malagon hadde mer på hjerte.

– Invisalign gir mer til pasienten. Pasienten får mer, produktet skaper verdi. 95% av alle som kommer inn til min klinikk i Madrid starter behandlingen. Av de som kommer for Invisalign så er tallet nært opp til 100%. Jeg kan vise dem hva de får – jeg kan vise dem hvorfor og hvordan. De forstår mer, jeg kan arbeide mer selvsikkert og jeg kan oppfylle de forventingene som mine pasienter har. I dag har jeg en avtale med fotballklubben Atletico Madrid. Alle spillerne der må inn til en sjekk hos meg minst en gang i året. Bare for å sjekke at alt er som det skal være.
For noen måneder siden så ringte ett modellselskap. De hadde noen modeller i sin stall som de gjerne ville at jeg skulle behandle, men at de måtte forklare meg mer. Så jeg deltok i ett møte.

Flere av disse modellene hadde vært på den røde løperen men de som tok bildene, eller retter sakt de som vil kjøpe bildene var ikke fornøyde med smilet til jentene. De smilte for bredt, det ble for mye blits når bilder ble tatt rett forfra. Jeg møtte samtlige av disse jentene og i alt tre av dem startet behandling. De hadde i utgangspunktet perfekte tenner, eller nesten perfekte, men jeg ønsket å rotere hjørnetannen bitte litt på hver side. Tre til fem grader på hver side. Jeg lagde en cleancheck med 5 skinner for de, og deretter gikk de med Invisalign skinner i ca. 45 dager. Hjørnetennene ble rotert litt innover og smilet ble seende litt smalere. Jentene ble fornøyde, fotografene også. Dette viser hvor mye du må være opptatt av detaljer og hvor nøye du kan være med Invisalign. Denne nøyaktigheten som du kan og MÅ ha med Invisalign har gjort meg til en bedre lege.

Ortodontisk behandling i Krakow
Dr. Malagon fortsatte å snakke, men vi måtte stoppe der. Alltid inspirerende å møte personligheter og folk som er lidenskapelig opptatt og dyktige med det de holder på med. Hos Dentestetica i Krakow er det ikke først og fremst supermodeller som er våre pasienter, men for de som har ortodontiske problemer mens om ikke ønsker regulering så er både Dr. Mateusz Falkowski, Invisalign og Dentestetica ett godt alterantiv.

www.dentestetica.pl

www.dentestetica.com

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Usynlig tannregulering i utlandet?

Usynlig tannregulering i utlandet?

Arkiv