+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Tannlegeskrekk – Tannbehandling i Krakow

27 November 2016
Din reise til Krakow Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk – Tannbehandling i Krakow

Tannlege i utlandet trenger ikke å være så farlig. Velg riktig klinik, en som tar dine problemer seriøst og det går bra.

Tannlege i utlandet trenger ikke å være så farlig. Velg riktig klinik, en som tar dine problemer seriøst og det går bra.

Mye kan sies og mye kan skrives om tannlegeskrekk. Her i Krakow, så har vi veldig fokus på å klare å behandle pasienter som kommer ned til oss med slike problemer. Det vil være en ekstra belastning å reise helt ned til Krakow fra Norge og så ikke klare å utføre tannbehandlingen, og siden dette har vært krystallklart fra og med dag 1, så har vi også rettet et voldsomt fokus på akkurat å bli gode for slike pasienter.

Så hva er det vi gjør når vi legger opp til tannbehandling i Krakow?

Kartlegge problemene
Det viktigste vi gjør er å kartlegge hva slags type problemer den reisende har. Er det problemer med dårlig behandling fra barndommen som sitter igjen, er det tanken på nåler inne i munnhulen, er det luften eller lyden av tannlegen som trigger teppet til å falle sammen, eller er det rett og slett at man ikke ønsker å ha vondt?

Når vi har kartlagt dette (så godt det lar seg gjøre) så gjennomfører vi ett individuelt opplegg for alle som kommer ned til oss. Enkelte får komme før vi egentlig åpner for å ta ett røntgenbilde også utfører vi «konsultasjonen» kun ut fra ett røntgenbilde nede i lobbyen i første etasje (Klinikken ligger i fjerde).

tannlegeskrekk-tannlege-i-polen-tannlege-i-krakow-tannbehandling-i-krakow-tannbehandling-i-polen-tannklinikk-polen-tannklinikk-krakow-3Andre igjen kommer opp til oss og får en «guidet tur» på første besøk, får snakke med tannlegen og forklart i detalj hva som skal gjøres. Deretter får man en dag hvile før man setter i gang.
Andre igjen trenger beroligende tabletter (alt fra valium og opp), mens andre igjen går rett på lystgass eller narkose.

Alle får hjelp
Med andre ord så kan vi hjelpe alle som kommer ned til oss, men at vi har medikamenter er ikke det viktigste for oss. Det vi ser er det som fungerer absolutt best er det at vi klarer å gi våre reisende en følelse av mestring. Første besøk kan gjerne være under narkose (2 til 6 timer) og vi gjør veldig veldig mye på ett besøk. Pasienten ser seg selv i speilet på kvelden og SER at det har skjedd noe og føler at det har skjedd noe. Før han/hun rekker å begynne å grue seg til neste time, så starter vi på igjen (kanskje allerede en par timer etter første runde, eller klokken 08.00. Kanskje igjen under narkose, kanskje føler pasienten seg tøff nok til å prøve uten (kanskje med lystgass).

Se vår video her, for hvordan vi jobber for de som kommer ned for tannhehandling i Krakow.

Tannlegeskrekk. Tannlege i Polen trenger ikke å være farlig.

Tannlegeskrekk. Tannlege i Polen trenger ikke å være farlig.

Ingen venting, ingen gruing
Og når man er ferdig her igjen – samme prosedyre. Vi sender ikke pasienten ut og lar han få en time igjen om tre uker, seks uker. Nei. Kanskje tre timer, kanskje seks timer. Pasienten får komme seg tilbake på leiligheten, få seg noe mat, kanskje slapp av litt (Å nei, det er ikke helt bra å ta seg en øl, men man lever jo tross alt bare en gang)

Så når pasienten igjen kommer opp så får vi tilbakemelding på at han føler at han:
– Gjør noe riktig.
– Får ting gjort.
– Ser at det blir bedre.
– Føler at det er da ikke så farlig (slipper å vente og derfor slipper å gå rundt å grue seg). Tannbehandling i Krakow, tannbehandling i Polen, tannlege i Krakow, tannlege i Polen.

Mestrer å gå til tannlegen
Så vi gir våre reisende en følelse av mestring. Vi siker ikke at vi kurerer tannlegeskrekk, men at vi kan gjøre et besøk hos tannlegen bedre. Ett steg i riktig retning er ett steg i riktig retning.

Hvis du ønsker å besøke tannlege i Krakow så sender du oss en mail på denproadenpro.no
implantat i krakow, implantat i utlandet, prisen på implantat, implantat, implantasjon
Ønsker du å lese mer om tannlege i Krakow, eller tannbehandling i Krakow så kan du finner mer informasjon på www.dentestetica.no eventuelt lese om tannlegeskrekk her https://www.dentestetica.no/tannlegeskrekk/

Tannlege i Krakow slik det skal være, www.dentestetica.no

Dentestetica - Ett godt alternativ når du ønsker tannbehandling i Krakow

Dentestetica – Ett godt alternativ når du ønsker tannbehandling i Krakow

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv