+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Tannlege i Krakow

5 November 2016
Din reise til Krakow Refferanser

Tannlege i Krakow

Dentestetica – Ett godt og trygt alternativ når du ønsker tannbehandling i Krakow

Velkommen til vår blogg.

En historie om hvordan vi i DenPro AS i løpet av ti år har gått fra å være grûndere, til å bli selgere, til produktutviklere, til eiere og tilslutt driver, av det som i dag er Krakows største private tannlegeklinikk. www.dentestetica.no.

Tannlege i Krakow slik det skal være. Dentestetica har lang erfaring med å ta i mot tannpasienter fra Norge

I 2006 flyttet to, noe blåøyde Nordmenn, ned til Krakow for å starte med medisinsk turisme. Dette var noe helt nytt i Norge, og selv om for eksempel både dansker og briter lenge hadde reist ut av sine representative land for å benytte seg av medisinske tjenester, så var dette noe som både var tabu-belagt og veldig veldig nytt og farlig i Norge. I løpet av høsten 2006 besøkt vi i alt ni tannlegeklinikker i Krakow, og 4-5 andre klinikker i andre byer i Polen. Vi var innom en rekke private sykehus, to private senter for øyeoperasjoner og en rekke spa og skjønnhets-salonger, med base her i Krakow

Vi fant til slutt en tannlegeklinikk og et team av tannleger som vi ville sammarbeide med. Norske Denpro NUF var født, og nettsiden www.denpro.no var unfanget.

En ide var skapt
Ideen var like enkel som den var banebrytende. Det som er dyrt og dårlig i Norge, må vi kunne tilby i Krakow – men med rimeligere priser, høyere kvalitet og bedre tilgjengelighet. Vi prøvde og feilet en hel del – men vi fant ut veldig raskt at dette er faktisk mulig. Vi må bare få nordmenn til å stole på oss og vårt produkt. Alle skjønner at det er rimeligere å gå til tannlegen i Krakow, enn hva det er å gjøre det på Majorstua i Norge, men er det like bra, er det like trygt og hva skjer hvis noe går galt?

Mange nordmenn finner veien ned til tannlege i Krakow

Alt dette måtte vi adressere og jobbe knallhardt med. Kanskje ti ganger hardere enn noen norsk tannlege noen gang har måttet gjøre. Men etter hvert så begynte det harde arbeidet å høste frukter. De første nordmennene startet med å komme til Krakow. Vi snakker nå førjulsvinteren 2007.

Hva hvis noe går galt hos tannlegen i utlandet?

Men hva skjer hvis vi ikke har nok tannleger på plass, eller de riktige tannlegene, eller laboratoriumet ikke blir ferdig med en krone til fredagskvelden når vår pasient skal hjem til Norge med ett fly klokken 12.00 på lørdag? Dette var en helt ukjent problemstilling for våre polske venner her nede. De var ikke vant med at når en pasient sa at det måtte være ferdig til klokken 17.00 på fredag så var dette en absolutt deadline, og de var heller ikke vant med at ei uke…. Ja det er ei uke – uansett om behandlende tannlege blir syk, eller skal på kurs eller har en avtale på torsdagskveld. Vi kunne ikke sende nordmenn tilbake til Norge uten tenner? tannlege i krakow tannbehandling i Krakow.

Bratt læringskurve
Så her måtte det læres. Vi måtte lære mye og vi måtte lære våre polske kollegaer hva det faktisk betydde for våre landsmenn når de stolte på oss og kom ned til Krakow.

Så vi hadde gått fra å ha en fiks ide, til å nå måtte starte produktutvikling. Det var ikke lengre tilstrekkelig å kun ha en tannlege som kunne lage kroner – det var ikke tilstrekkelig å bruke syv dager for laboratoriumet på å få laget en krone – og hvis vi hadde en pasient for konsultasjon på mandag for implantat – ja da måtte vi ha en kirurg tilgjengelig senest på tirsdag når pasienten reiste hjem på torsdag!

Uhørt! Ropte våre polske venner!

MÅ VÆRE MULIG
– Svarte vi.

Nå er vi der. Vi har utviklet produktet – og så må vi jo selge!

Det kommer i neste del – tannlege i Krakow
www.denpro.no
https://www.dentestetica.no/
www.dentestetica.no

Se hvordan vi kan hjelpe pasienter med tannlegeskrekk hos tannlege i Krakow her: https://www.youtube.com/watch?v=vX5H8BiJHLU.

 

Bilder fra Dentesteticas implantasjonsrom. I Krakow. Flotte og trivelige tannlegelokaler i Krakow

www.dentestetica.com

www.dentestetica.pl

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv