+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Tannlege i Krakow på lørdager

24 May 2017
Generell tannhelse

Tannlege i Krakow på lørdager

Dentestetica – Ett godt og trygt alternativ når du ønsker tannbehandling i Krakow

Hvorfor skal ikke vi holde åpent i helgene, når det er som oftest da det skjer noe med tennene?
Spørsmålet er nok ikke så lett, men Dentestetica også besluttet å holde åpent på lørdager fremover. Stadig Vi har blitt spurt om vi er åpne på lørdager. Dette gjelder både for vårt røntgensenter men selvfølgelig er interessen størst for å besøke våre tannleger.

Dentestetica har et stort antall pasienter som kommer fra andre land. Dette vil du sikkert legge merke til når du sitter i resepsjonen vår. Her snakkes det engelsk, tysk, spansk, polsk og selvfølgelig norsk. Dette gjelder både våre pasienter, men også våre ansatte. Når man spesialiserer seg på tannlegeturisme i så stor grad som vi har gjort, så må vi åpne for å tilpasse oss det våre reisende ønsker å motta. Ingen liker å gå til tannlegen, spesielt ikke i helgene, men om man har reist langt og kanskje brukt mye penger på å komme seg til tannlegen, ja da ønsker man å få mye gjort på kort tid, og da er lørdagsåpent noe som vi ser er populært.

Best mulig team av tannleger

Intensiv tannbehandling i Krakow
Så hvis du velger å komme til Krakow for din tannbehandling og det er en del som må gjøres så har vi altså oppe regelmessig på lørdager. Vi har gjort avtaler med seks av våre tannleger, slik at vi vil ha minst to tannleger som arbeider hver lørdag. Hvis det oppstår spesielle situasjoner så har vi selvfølgelig flere tilgjengelig så du kan være helt sikker på at du mottar den behandlingen av den spesialisten som er best egnet. I tillegg vil vi også holde våre radiologi senteret åpent slik at du ikke vil være i stand til å få til å utføre røntgenbilder, panorama images, CT-bilder og Micro CT.

Åpningstider hos tannlegen i Krakow
Våre åpningstider på lørdager vil være 09,00 til 15,00. Vår ortodontiske tannlege, Dr. Mateusz Falkowski, var en av dem som var lettest å overtale til å jobbe på lørdager, men en av betingelsene var at det ikke trenger å komme på jobb før 10:00. Så hvis du ønsker å komme til Krakow for Invisalign og starte på lørdag, så kan du sove utpå litt ekstra.

Så jeg ringe resepsjonen i dag og gjør en avtale for en konsultasjon time (mandag til fredag, vi holder åpent 08:00 til 21:00), og om det skulle være noe du ønsker å få tennene fikset med reservasjon så vi har en avtale for deg på lørdag, hvis den passer bedre å fri i helgen, enn i uken.

www.dentestetica.pl

Når du først er i Krakow, så må du kose deg litt også

 

 

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 1

 • Dentestetica says:

  Dentestetica er et norskeid tannlegesenter i Krakow. Denpro har drevet med tillrettelegging for tannbehandling for norske reisende siden 2006 og kom inn på eiersiden i 2006.rnrnI dag er klinikken helheid av norske eiere (98%) og våre partnere er bl.a.rnwww.denpro.nornwww.dentaltrips.iernwww.medigo.comrnwww.clinichunter.comrnwww.whatclinic.comrnwww.travelabroad.comrnwww.denpro.dkrnwww.dentestetica.dkrnwww.dentestetica.pl

 • Siste innlegg

  Bilder fra Dentestetica

  Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

  Miss Polen hos Dentestetica

  The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

  Usynlig tannregulering i utlandet?

  Usynlig tannregulering i utlandet?

  Arkiv