+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Tannlege Krakow – Tannbehandling i Krakow slik det skal være

9 January 2017
Din reise til Krakow Kvalitet på behandlingen Refferanser

Tannlege Krakow – Tannbehandling i Krakow slik det skal være

Dentestetica – Ett godt og trygt alternativ når du ønsker tannbehandling i Krakow

Velge tannlege i Krakow. Hvem, når, hvor og hvordan?

Det er mange tannlegeklinikker å velge mellom om tenker på å til utlandet for å besøke tannlegen. Den norske delen av Dentestetica, Denpro,  har drevet med formidling og tillrettelegging for norske reisende til Krakow i over ti år. Vi er ett norsk selskap med norske eiere som har drevet vår egen tannklinikk her i Krakow siden 2012. Dentestetica Først var vi kun en agent (fra 2006), deretter ble vi medeiere i en helt ny klinikk i 2012, og i 2015 ble vi de største eierne, og får endelig lov til å ha to hender på styret.

Klinikken har i alt seks kabinetter og er åpen seks dager i uken

I dag er vi den største private tannklinikken i hele Krakow og i fylket Malopolska. Vårt team består i dag av femten tannleger, tre radiologer, fire resepsjonister, åtte assistenter, en pasientoppfølger. to anestesileger, en vaskedame, en sjåfør, en intern-revisor  og til slutt en manager. Vi er to nordmenn som jobber ved klinikken, samt at vår manager har bodd tre år i Norge, og snakker godt norsk

Dette er imidlertid ikke grunnen til at du skal velge Dentestetica, når du drar til tannlegen i Krakow.

Årsaken til at du skal velge oss er at vi har ti års med erfaring, tatt i mot over 5.000 nordmenn her i Krakow og at i løpet av de ti årene har gjort en masse feil, som vi igjen har lært og det er nettopp dette arbeidet vi høster av i dag.

Denne erfaringen er gull verdt for oss, men enda viktigere – Gull verdt for deg som pasient.

Gode tannleger, trygge pasienter.

Hva skjer f.eks. hvis du har ett fly som går på fredag klokken 16.00 og tannlegen er ikke ferdig? Hva skjer hvis du biter av en bit av kronen etter at du er tilbake i Norge? Hva skjer hvis drosjesjåføren kjører deg til ett helt feil sted? Hva skjer hvis du mister passet etter du kommer til Krakow? Hva skjer hvis du blir syk og må på sykehus?

Tro meg – Alt dette har skjedd med flere av våre reisende de siste ti årene. Vi har håndtert slike ting før. Kanskje ikke optimalt den første gangen, men i dag har vi rutiner på det aller aller meste som kan skje med deg som velger å legge din tannlegebehandling til utlandet.

Velg denpro AS og Dentestetica når du ønsker å besøke tannlege i Krakow. Da bruker du en erfaren aktør (den første fra Norge i Polen, og den eneste i Krakow med norsk personell på plass), som vet hva det betyr for deg når du ønsker trygghet, sikkerhet, god behandling og selvfølgelig ønsker å spare penger hos tannlegen.

Din sikkerhet – vårt annsvar

Dentestetica – Ett godt valg for tannlege i Krakow

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv