+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Miss Polen – Del 2! Penere tenner i Krakow

23 August 2017
Invisalign

Miss Polen – Del 2! Penere tenner i Krakow

Invisalign krakow, aparat invisalign krakow, dobry ortodonta krakow, dentestetica, cena - INVISALIGN

Miss Polen under estetisk tannbehandling i Krakow. Invisalign

Da har vi kommet til del to av vår samtale med Ms Marta Ziebakowski. I første del var hun akkurat i ferd med å starte sin Invisalign behandling med Dr. Mateusz Falkowski hos Dentestetica.

Vi møter vårt håp for Miss Poland 2017 på venterommet på klinikken før hun kommer for sin første kontroll etter at hun begynte å gå med sine første skinner fra Invisalign.

Vi tok oss til rette og fikk femten minutter med Marta før hennes første kontroll.

– Marta, hvordan går det. Fornøyd med behandling så langt?

– Ja, takk. Det har egentlig gått over all forventning. Jeg føler allerede at tennene har begynt å bevege på seg og jeg synes faktisk de har blitt mye finere. Ikke har det vært noe problemer med å bruke disse skinnene og jeg synes heller ikke det er sjenerende når jeg snakker.

– Hvor langt ut i behandlingen er du kommet nå?

– Jeg skal totalt gå med skinner i syv uker, og jeg er på fjerde uke allerede. Jeg begynner med min fjerde skinne i dag og hvis alt går som planlagt så er jeg ferdig med min behandling i midten av september.

– Ingen noen problemer i hele tatt? Noen av de som begynner med Invisalign føler det gjør litt vondt å ta de av og på, spesielt den første dagen man begynner med en ny skinne. Du merker ikke noe til dette?

Tannregulering i utlandet, Invisalign i utlandet

tannregulering, tannregulering i utlandet, tannregulering, Invisalign i utlandet, erfaring med invisalign i utlandet

– Nei. Den første skinnen jeg fikk satt på gjorde litt vondt. Kanskje en par tre timer, men så ga det seg. Jeg var litt nervøs når jeg satte de på første gangen, men med litt trening så er det ikke noe problem. Det som jeg kanskje er mest overasket over er at det er faktisk ingen som ser at jeg har de på. Selv de som kjenner meg godt, kan stå å se på meg fra 1-2 meters hold. Jeg ser at de kikker og ser at det er noe som er annerledes, men de ser ikke hva det er og får seg ikke til å spørre.

Mens Marta forbereder seg får vi også muligheten til å snakke litt med hennes lege, Dr. Mateusz Falkowski. Dr. Falkowski er Dentesteticas Invisalign tannlege og en av de første tannlegene i hele Polen som omfavnet Invisalign som fremtidens behandlingsmåte for pasienter med ortodontiske problemer.

– Hva kan du si om behandlingen av Ms. Ziebowski?

tannregulering i utlandet, invisalign i polen, invisalign i utlandet, erfering med tannregulering i utlandet

– Veldig bra, det vil bli veldig fint og tennene beveger seg helt etter planen. Marta kom til meg for en konsultasjon for en par måneder siden og ville ha perfekte tenner. I utgangspunktet er det bare en liten enkel korrigering og vi flytter minimalt på de åtte fremste tennene. Med hjelp av simuleringen så kunne jeg vise Marta hvordan jeg ønsket hennes tenner skulle bli seende ut, og ved kun syv skinner og behandling over syv uker så oppnår vi det resultatet vi ønsker, sier en oppstemt Falkowski.

Da er det Ms Ziebowskis tur. Etter å ha sammenlignet hvordan tennene ser ut med simuleringen samt undersøkt den siste skinnen så er det en liten kontroll på bitt og kjevelås. Hun blir også instruert i hvor viktig det er å holde hygienen og rensing av skinnene og oppfølgingen hos Dentestetica er ferdig for denne gangen.

– Du angrer ikke på at du la behandlingen til Krakow, spør vi til slutt.

invislalign i Krakow, tannregulering i utlandet

Tannregulering i utlandet

– Nei absolutt ikke. Fantastisk oppfølging av alle på klinikken. Det føles som at alle som jobber her «vet alt om min behandling» og det virker som alle ønsker at det skal bli så bra som mulig. God oppfølging, og en meget dyktig lege. Nei – jeg angrer ikke på at jeg startet på dette løpet og jeg kommer til å anbefale alle min venner og kjente som vurderer ortodontisk behandling og gjøre det her hos Dentestetica i Krakow, avslutter vår Miss Poland.

Vi kommer til å fortsette å følge frøken Ziebowski. Både her på klinikken til hun er ferdig med sin Invisalign behandling og også når hun skal opp i sin store finale i Miss Polen.
Vi håper også dette viser at vi behandler våre pasienter på beste mulige måte og det er ikke bare i Norge folk ser dette, men også her i Krakow og Polen. Marta Ziebowski reiser tre timer med buss for å bruke nettopp våre tjenester fordi vi er best. Våre tannleger og vår klinikk er kjent i hele Polen som en av de beste – Nå kan du også bli behandlet av de beste, få et perfekt resultat til akseptable priser.

Legg din tannlegereise til Krakow og www.dentestetica.no

invisalign krakow, tannregulering i utlandet

www.dentestetica.pl

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Usynlig tannregulering i utlandet?

Usynlig tannregulering i utlandet?

Arkiv