+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Krone på dagen hos tannlegen i Krakow

1 January 2017
Din reise til Krakow Protetikk

Krone på dagen hos tannlegen i Krakow

Tannlege i Krakow slik det skal være. Nå sparer du enda mer

Hva er det viktigste når du velger hvilket land og hvilken tannklinikk du besøker når du har bestemt deg for å legge din tannbehandling til utlandet.

Enkelte vil helt sikkert si at pris er det viktigste, mens andre sier det er oppfølgingen underveis og at det snakkes norsk. Noen er mer opptatt av kvaliteten på behandlingen mens andre igjen synes det er greit å ha Garanti på den jobben som blir gjort!

Dentestetica – Norsk tannklinikk i Krakow

Vi prøver å score høyt på alle disse tingene og så pleier vi å minne om en ting som kanskje ikke alle tenker på når de sitter og vurderer de forskjellige alternativene som finnes, nemlig intensiv behandling.

Intensiv tannbehandling i Krakow

Hva betyr det? Jo – Hvor lenge trenger du å være borte, hvor mange reiser trenger du, eller sakt det på norsk. Hvor mange feriedager trenger du å bruke, eller hvor mange dager må du være borte fra arbeidet.

Dette jobber vi mye med. Vi vektlegger planlegging og fleksibilitet, slik at når du kommer til Krakow og Dentestetica så skal vi være forberedt på hva som venter oss og samtidig være så fleksibel at vi klarer å gi deg så mye behandling som du ønsker på så kort tid som det er medisinsk forsvarlig å gjøre.

Preparering og scann av tennene på morgenen. Ferdig krone på kvelden

Dette har vi nå tatt ett steg videre. Klinikken har gått til innkjøp av en ny Sirona Skanner, noe som gjør at vi kan korte ned behandlingstiden for protetikk-pasienter med inntil 3-4 dager. Det som vi tidligere brukte 5 dager på kan nå gjøres på 1-2, og det som vi tidligere brukte minimum tre dager på, kan nå gjøres på en dag!

Hvordan fungerer Cerec.

Ved bruk av vår nye Sirona Skanner kan vi nå ta avtrykk av pasientens tenner for så å sende dette digitalt til vårt laboratorium som har en 3D-skriver (CAD-CAM). Denne skriveren vil så ta en porselen blokk og skrive ut (frese ut) en perfekt krone, bro, inlay, onlay, fasett ut fra det digitale avtrykket som vår tannlege gjør ved vår skanner.

Med denne metoden vil vi være garantert et helt perfekt resultat, med perfekt porselen, og en prosess og en produksjon av tannen som er helt strippet for menneskelig feil.

Hvordan fungerer det for pasienten i Krakow?

Si du har mistet en tann og ønsker å få satt inn en tre-leddet bro. Hvordan går du frem og hvordan vil oppholdet i Krakow bli seende ut?

Steg 1)

Din første time vil bli preparering av de to nabotennene til den manglende tannen. Dette er akkurat samme prosedyre som tidligere hvor vi ville tatt ett manuelt avtrykk.

Broer  i full porselen. Du velger selv hvor hvit du ønsker dine nye tenner skal bli

Steg 2)

Tannlegen utfører en digital scann av de tennene som er preparert samt alle de andre tennene (for å måle bitt og symmetri i bitt.

Steg 3)

Denne informasjonen blir sendt til vårt laboratorium som vil umiddelbart begynne å «skrive ut» din nye bro. Dette tar ca. 2 timer.

Steg 4) Broen er ferdig for sementering, og vi trenger deg i tannlegestolen i ca. 30 minutter for dette.

Alt i alt så vil du altså sitte i tannlegestolen kanskje 2 timer og du trenger ikke mer enn 24 timer i Krakow for å fullføre denne behandlingen.

En ny krone blir freset ut fra en porselen blokk.

Kompleks tannbehandling – mer tid

For protetikk som inlay, onlay og enkle kroner så kan vi garantere at det er tilstrekkelig med 24 timer i Krakow. Er det imidlertid litt større jobber der det er nødvendig med mer preparering før vi utfører 3D scannen, så vil vi anbefale å sette av mer tid. Det kan være tenner som trenger rotbehandling før kroner kan lages, eller det kan være snakk om så mye jobb med prepareringen at vi trenger lengre tid på steg 1.

 

Hvis man kommer ned for såkalt estetisk tannbehandling her i Krakow. Det betyr altså at man ønsker fasetter på de fremste tennene så kan det være greit å sette av litt bedre tid. Vi ønsker gjerne å gi pasienten en mulighet til å «prøve tennene» (både digitalt og reelt i voks) før man begynner på en irreversibel behandling. Men også her vil vi altså bruke 3D scann av tennene og vi forkorter behandlingstiden ned fra fem til to-tre dager.

Tannbehandling i utlandet

Så neste gang når du tenker på hva som er viktigst for deg når du velger tannlege og du tenker pris…. Kanskje er det mer å spare på å være mindre tid borte fra jobb, enn det er med å spare 100-200 kroner hos tannlegen.

Bruk Dentestetica når du velger tannlege i Krakow. Vi har vært her i over ti år for å hjelpe nordmenn til å få den absolutt beste behandling og oppfølging som er mulig å få. Det har vi klart ganske bra til nå, og vi ønsker å fortsatt være i ledelsen.

Tannlege i Krakow slik det skal være – www.dentestetica.no

Tannlege i Krakow slik det skal være. Trygt, rimelig og med god kvalitet

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv