+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Krakow – ett naturlig reisemål for tannbehandling

28 December 2016
Din reise til Krakow

Krakow – ett naturlig reisemål for tannbehandling

Se en video fra vår klinikk tatt i 2013.

Hvorfor legge tannlegereisen til Krakow?

Jo – enkelt.

Rimelig tannlege i utlandet 

Først: Den Norske gjengen bak Dentestetica har vært i Krakow i over ti år. Vi kom hit i 2006 og skjønte fort at dette var den riktige byen å være i. Ikke veldig utviklet i forhold til medisinsk turisme med en voldsomt potensiale. Gode tannleger, hyggelige priser, og høy intern konkurranse gjorde at vi valgte å slå oss ned i Krakow i stede for byer som f.eks. Budapest (allerede dyrt). Praha (Kvaliteten god nok?) Warsawa (Ikke like hyggelig by – og kanskje allerede for dyrt), og vi så samtidig ett potensiale i at det ville bli flere direkte ruter med både Norwegian og Ryanair.

Mer video fra vår tannklinikk i krakow.

Så vi valgte Krakow – Men vi måtte lære våre tannleger, assistenter, tannteknikkere og øvrig personell at tannturisme er ikke helt det samme som å behandle lokale pasienter. Det har vi kanskje ikke klart 100% enda, men vi har utviklet oss og vårt produkt mye på disse ti årene.

Jagellonian universitet i Krakow

Videre: Jagellonian universitetet: Ett av de mest annerkjente universitetene innenfor medisin i hele Europa. I dag henter vi nesten alle våre tannleger herfra. Høy konkurranse, veldig høyt nivå på undervisningen og ett ettertraktet sted å bygge videre på en akademisk karriere gjør at vi har lett tilgang til en masse dyktige og talentfulle tannleger ved vårt senter. Det hjelper også at vår medisinske direktør har en veldig høy stjerne der, og at vi konstant kan velge å vrake mellom de beste PhD legene, andre grads spesialistene eller de mer ferske generalistene som er tilknyttet universitetet.

Direktefly med Norwegian til Krakow

Direktefly fra Torp til krakow

Lett å komme til tannlegen i Krakow

Punkt nummer tre: Lett å fly hit. Per i dag har Norwegian ruter fra Gardermoen, Sola, Flesland og Værnes. Med billetter ned til under 600 kroner tur rettur, så er det stas (selv med den nye seteavgiften). Videre flyr Ryanair fra Torp og Gardermoen, og wizzair flyr fra Torp, Sola og Flesland.
I alt går det 26 ukentlige fly ned til Krakow. Så tilgjengeligheten er stor, og prisene er hyggelig.

Krakow – et mål i seg selv

Punkt nummer fire: Krakow er en veldig hyggelig by. Den har så mye mer enn bare tannlege. Her kan du besøke en av europas fineste gamlebyer, du kan ta turen til saltgruvene i Welicka, eller se historiske Auschwiz. Museum, konserter, gallerier, shopping, kirkebygg, arkitektur, kunst, kultur – til og med fotball på høyt nivå for den som ønsker det har byen for den typiske “turisten” som ønsker litt avveksling.

Når du først er i Krakow, så må du kose deg litt også

Polen – ett perfekt reisemål for nordmenn

Punkt fem: Polen. Det er og blir rimelig i Polen. Vi har sett en del pristigning siden vi kom hit, men det er fortsatt ett veldig rimelig land. Det er billig å gå til tannlegen, det er billig å spise ute og det er veldig rimelig med god overnatting. Så med andre ord: Polen er ett land hvor du får veldig mye valutta for pengene.

Så vi valgte Krakow for 10 år siden. Den gangen var det kun oss i Dentestetica og Denpro som tok i mot pasienter fra Norge og Skandinavia her i Krakow. Fra Norge var det ett annet selskap som organsierte pasientreiser til Budapest i Ungarn, men www.denpro.no og www.tannreiser.no var de to første norske selskapene på dette markedet. I dag er det mange “polske selskap” som har “norske opplegg” også her ned i Krakow. Det er alltid greit med litt konkurranse, men det er ikke helt greit når det blir gjort kriminelle handlinger for å etterligne det originale produktet. Litt leit, siden produktet ikke er det samme. Men hvis du passer deg litt og velger kvalitet – Ja da er Krakow en flott destinasjon for deg. Lytt til oss som har gjort dette i ti år. Ti år med kvalitet, ti år med fornøyde pasienter og ti år med kun gode erfaringer med Krakow som destinasjon.

www.denpro.no
www.dentestetica.pl
www.dentestetica.com
www.dentestetica.no

Besøk nasjonal teateriet i Krakow

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv