+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Invisalign i utlandet

8 January 2017
Ingen kategori

Invisalign i utlandet

Det er vakkert i Krakow. Nå kan du besøke tannlege i Krakow og motta ortodontisk tannbehandling ved hjelp av Invisalign

Invisalign – fremtidens løsning for ortodontiske problemer

Hos Dentestetica har vi behandlet pasienter med ortodontiske problemer siden vi åpnet vårt nye senter i 2012. Dette har primært vært for pasienter som bor i Krakow eller i nærheten av Krakow, eller for pasienter med mindre ortodontiske problemer som vi har kunne løse med hjelp av protetikk.

Invisalign i Krakow – Tannlege i Krakow

For pasienter som reiser fra utlandet og til oss, så har vi ikke hatt et reelt tilbud, siden vanlig regulering krever at man besøker tannlegen minimum hver sjette uke. Siden dette i de aller fleste tilfellene er uaktuelt for nordmenn og andre som må fly ned til Krakow for å besøke tannlegen så har vi ikke hatt noe godt alternativ ved vår klinikk tidligere.

 

Invisalign hos tannlege i Krakow

Nå er det imidlertid blitt annerledes. På sommeren i 2016 bestemte vi oss for å investerie i litt nytt utstyr. Vi gikk til innkjøp av en ny Sirona Skanner slik at vi kan utføre en såkalt cleancheck. Vi gikk til innkjøp av mer røntgenutstyr så vi kan ta enda bedre bilder av kjevelås og kjevebygning og ikke minst så kontaktet vi Invisalign sentralt i Polen med den hensikt å finne en dyktig ortodontisk tannlege med den beste efaringen med behandling av pasienter med hjelp av Invisalign.

To av våre leger i aksjon. Dr. Mateusz Falkowski, Mr Invisalign. Erfaren tannlege med Invisalign behandling

Vi ble satt i kontakt med PhD. Mateusz Falkowski. I dag er han den ortodontiske tannlegen i hele Polen med mest erfaring med behandling av den banebrytende teknologien til Invisalign.

Første september i fjor signerte vi kontrakt med Dr. Falkowski og siden da har vi kunnet tilby denne behandlingsformen ved vår klinikk.

Hva betyr det for deg som nordmann og som ønsker tannbehandling i utlandet?

Jo, nå kan du komme til Dentestetica til en tannlege som har over 2.000 invisalign pasienter under behandling og er med det den mest erfarne invisalign tannlegen i hele Polen. Hvis du har ett ortodontisk problem så kan du sende oss bilder og få ett tilnærmet perfekt prisestimat før du reiser ned.

Få fine og friske tenner hos tannlegen i Krakow.

Antall reiser til tannlegen i Krakow

Vi kan også estimere hvor mange besøk du trenger for å fullføre din ortodontiske tannbehandling. I de aller fleste tilfellene så er det tilstrekkelig med to besøk til Krakow, mens for enkle problemer er tilstrekkelig med en reise (48 timer), mens i andre tilfeller hvor det er litt mer komplisert blir man anbefalt å planlegge tre besøk til tannlegen her i Krakow.

Penger å spare på tannbehandling

Det beste av alt er at dette er den samme type behandling du kan få gjort i Norge, men at i stedet for å ha en tannlege som kanskje har gjort 10, 15, 20 pasienter så kan du altså motta behandling fra en meget dyktig og erfaren invisalign tannlege til godt under halve prisen enn hva du kan forvente i Norge.

Dentestetica – Norsk selskap som garanterer for kvaliteten på jobben som blir gjort i Krakow

Og enda bedre. Siden dette er ett så godt tilbud og det kun er oss i Dentestetica som har dette i Krakow – Ja da må vi gjøre det enda bedre. Kom ned til oss nå før sommeren og motta invisalign behandling, så får du ikke bare konsultasjonen helt gratis, men du får også hygiene behandlingen og bleking av dine tenner (etter endt behandling) med på kjøpet! (Verdi 2.500 kroner)

Bedre tilbud enn det finnes det ikke i dagens marked

 

Så ikke nøl – Skal du få perfekte tenner og møte sommeren med ett lyst og fint smil – så er det bare å besøke tannlegen i Krakow. Vi i Dentestetica tar tannreiser seriøst og vi vet hva som er viktig for deg.

 

Mateusz Falkoski: Dette er noen av de ansatte som vil ta godt vare på deg hos Dentestetica

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv