+47 45 68 74 75
ul. Kamienna 21, 31-403 Kraków Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00* https://dentestetica.no

Implantat i Krakow

16 January 2017
Implantat

Implantat i Krakow

Hvis du skal spare penger på tannlegebehandlingen i Krakow, så velg en klinikk som vet hva de holder på med.

Veldig mange som kommer til oss i Krakow for å besøke tannlegen mangler en eller flere tenner de ønsker å få erstattet, eller har noen tenner som er så dårlige at de ønsker å få de trukket og igjen erstattet med implantat.

På telefon og mail er det ofte vanskelig å gi eksakte overslag og forslag til hva som er den beste fremgansmåten og hva man bør beregne det vil koste.

I dette innlegget så legger vi med ett røntgenbilde av en pasient som kom ned til oss på høsten i 2016.

Slik så det altså ut for pasienten som skulle få satt inn ett implantat i underkjeven

Vedkommende hadde problemer med smerter og verk i sin ene fortann i underkjeven. Etter en del mail frem og tilbake og to-tre telefonsamtaler så var vi enige om hvilken plan vi skulle legge. Pasienten var innstilt på to besøk til Krakow, og at det var en tann i fronten som måtte trekkes for å bli erstattet med en kunstig tann. Vi var veldig nøye med å understreke at dette var basert på den informasjonen vi hadde og at det kunne hende at det ville bli endringer i den opprinnelige planen etter at vi har utført en konsultasjon og får gjort de nødvendige undersøkelsene.

Røntgenbilder hos tannlegen

Når vi utfører konsultasjon, så er det å være nøyaktig, ha flere tannleger med på konsultasjonen (flere studieretninger) og ikke minst lytte til pasienten noe vi vektlegger veldig mye. Ofte endrer vi syn opp til flere ganger i løpet av en konsultasjon, siden vi lytter til pasienten og forstår hvilke preferanser vedkommende har.

I eksemplet som er i denne artikkelen så er det dessverre ikke så mye opp til pasienten selv. Første steg i behandlingen ble dessverre veldig annerledes enn det pasienten selv hadde planer om og det vi var forberedt på. Som bildet viser så er det tydelig hvor smertene kommer av. Pasienten har ikke noen rot igjen for tann nummer to, nede på høyre side. Så det er ikke noe å trekke. En gang for lenge siden har den norske tannlegen laget en såkalt hengebro. Ikke direkte feil, men man burde nok holdt konstruksjonen litt under oppsikt. Når pasienten kom til oss og vi fikk tatt det bildet så ser man en betennelse på størrelse med en gammel norsk femti øring. Det er ikke noe bein igjen rundt der denne roten har vært og også nabotannen henger nesten i løse luften.

Stille diagnose og snakke med pasienten. Helt avgjørende

Konsultasjon og forberedelse.

Så vi hadde planer å trekke en tann, for deretter å se på muligheten for å gjøre en simultan implantasjon. Når vi får sett røntgenbildet så er det bare å kaste den planen på skroten. Etter å gjort en micro CT, og gjort en intra oral sjekk så er konklusjonen at i alt to tenner må trekkes (andre grads bevegelse og pasienten mangler plutselig tre tenner.

Deretter går vi inn å skraper ut all betennelse og transplanterer beinmasse.

Nå i januar kom pasienten tilbake (fire måneder) og såret og beinet har grodd tilnærmet perfekt og vi fikk plassert to implantater.

Planen videre vil være å lage en bro over tre ledd, slik at vedkommende får tre nye tenner i underkjeven.

Erfaring med tannlege i Krakow

Så hvilke erfaringer gjør vi av dette? Man kan ikke være nok forberedt nok, og man må være fleksibel når det skjer ting man ikke kan forutsi. Når man kommer ned til vår klinikk så møter man på ett team som har tatt i mot over 5.000 nordmenn. Vi har gjort en del feil i løpet av 10-11 år, men vi har også høstet en god del erfaringer. Når du velger å bruke oss så høster vi av denne erfaringen og hvis du kommer ned med tenner som det bildet ovenfor viser, så vil du aldri komme ned til oss og høre at ett implantat koster 4.000 kroner. Du får beskjed om hva det koster, hva som kan gjøre at det kan koste mer, og du får en del spørsmål som gjør at vi vet mer om hva som venter oss og ikke minst kan gi deg ytterligere informasjon.

Og skulle det vise seg at virkeligheten er veldig langt unna det pasienten selv tror og som vi er forberedt oss på å møte – Ja da kommer du til en klinikk som har den erfaringen som trengs til å løse slike problemer. Vi vet at vi må være fleksible og vi vet at vi må informere – Og nettopp derfor er vår klinikk det beste alternativ nåd du skal velge deg tannlege i Krakow.

www.dentestetica.no og www.denpro.no

Tannlege i Krakow slik det skal være

Dentestetica – Norsk selskap som garanterer for kvaliteten på jobben som blir gjort i Krakow

loader icon

Legg til en kommentar

Obligatorisk felt
Obligatorisk felt

Number of comments: 0

Siste innlegg

Bilder fra Dentestetica

Miss Polen - Del 2! Penere tenner i Krakow

Miss Polen hos Dentestetica

The One thing challenge, Dr Ivan Malagon

Tannlege i Krakow på lørdager

Tannlege i Krakow på lørdager

Arkiv