+47 45 68 74 75
Man. - Fre. 8:00-21:00, Lør. 9:00 - 15:00*

Estetisk tannbehandling

Ett fint smil er for de aller fleste av oss veldig viktig. Vi liker å smile, og vi liker å se bra ut når vi smiler. Symetriske, jevne og hvite tenner utrykker at man er frisk og at man liker å ta vare på seg selv og sin helse.

smile design 01a

I dag er det mulig å få til ett et så fint smil man bare ønsker seg, basert på relativt enkle metoder og det egentlig opp til den enkelte selv hvor fine tenner man ønsker seg.

Ved vår klinikk jobber tre spesialister innen prostetikk. Det er dette teamet av spesialister som vuderer hva som er mulig å få til, og hvordan man best kan få til ett resultat som pasienten er fornøyd med uten at det går på bekostning av det medisinske.

Ved vår klinikk kan vi tilby høyestetiske kroner (i alt tre forskjellige typer) skallfasetter og inlays/onlay. Det tar vanligvis fra tre til fem dager å få gjort slike jobber.

 

smile design 02a

Ettersom alle leger alltid vil prioritere medisinske faktorer først, for deretter det estetiske, så vil det for enkelte pasienter oppstå  et dilemma. Hvor mye kan man gjøre med det estetiske før det går på bekostning av det medisinske. Det er en tommelfingerregel at man ikke skal behandle friske tenner, og dette er noe vi tilstreber oss å gjøre,  men når pasienten har spesifikke behov eller sterke ønsker om å få et bedre estetisk bedre utrykk så vil vi kunne gi vedkommende muligheter til å starte slik behandling.

I slike tilfeller er det derfor veldig viktig at pasienten er inneforstått med hva man faktisk gjør, hvilke konsekvenser en slik behandling medfører og hva slags resultat som faktisk er mulig å oppnå. Både ved kronebehandling og ved fasetter så er det snakk om en irrversibel behandling, der man ikke kan angre seg etter at behandlingen har startet for så å gå tilbake til hvordan det var før man starter behandlingen.

Derfor har vi ved DENTestetica utviklet et program som vi kaller DSD, eller DENTestetica Smile Design. Kort fortalt så går dette ut på at vi kan vise våre reisende hva slags resultat man kan forvente seg og hvordan man vil bli seende ut, og man kan faktisk prøve modeller av «egne fremtidige tenner» uten at vi behøver å starte på noen form for irreversibel behandling.

Ved å ta bilder og små videosekvenser av pasienten ved vårt fotostudio på klinikken så kan vi ved hjelp av ett dataprogram simulere hva slags type tenner som er mulig å få til, gjerne i sammård med pasienten selv.

smile design 03a

 

Deretter vil vi kunne lage en prototype av denne modellen som pasienten kan prøve å gå med, se seg selv i speilet, sett seg selv på video og kanskje også få kommentarer fra venner/familie/reisefølge. Hvis så man er fornøyd med det man ser så kan vi starte preparering for å lage nettopp ett slikt resultat og hvis man ikke er helt fornøyd så kanvi forandre både farge og fasong på tennene før man faktisk starter på noen form for behandling.

smile design a

Se en presentasjon av DENTestetica Smile Design

Dentestetica Smile Design ENGDette er veldig viktig for oss siden vi ønsker at pasienten selv skal være 100% sikker på at man ønsker å gjøre denne type behandling og at man faktisk er klar over hva slags resultat man vil få. Se en presentasjon av dette programmet her.

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco ze wszystkimi promocjami i aktualnościami w DENTestetica.


close